Sunday 12 February 2012

Oma tuba... oma luba :)

Väike uudishimu rahuldus kodustele :)


Kuidas siis ikkagi Prantsuse üliõpilased elavad.?


Meie väikses linnakeses Belfordis on võimalus valida kolme tüüpi elamise vahel : 1.tuupuritele 2.pooltuupuritele ja 3.pidutsejatele. Ja muidugi te arvasite õigesti, et ma elan seal tuupurite omas :P


A mis teeb ühest elamisest tuupuri elamise ?
* tuba on liiga väike et siia külalisi kutsuda
* kui sa vaatad sellest mööda ja ikka mahutad sinna inimesi, siis liiga kõva lärmi korral tuleb valvemees riidlema.
* lisaks ta on teistest residentsidest liiga kaugel (10 min jalutada on Belfordis olijatele juba liiast)


Aga ikkagi täitsa minu enda oma ja väike ülevaade siis siin :








Iga hommik vaatab mulle vastu selline vaade, alguses panin akende katted ööseks kinni, aga leidsin et ärkamine pimedas ruumis on palju keerulisem kui valges :) rohkem pole katteid ette pannud :)






Uksest sisse tulles avaneb selline vaatepilt :) Et kõik ikka reaalne tunduks, siis on potid ja pannid ka ikka pildile jäetud. 





Minu eriti ägeda tekikoti ja padjapüüriga voodi :) Aga madratsil on nõme kile ümber tõmmatud, seega on ikka juhtunud, et ärkad keset ööd üles ja kints on voodi külge kinni kleepunud :P






Ja siis viimaseks vannituba. Isiklikult arvan, et sellel toal võiks olla kaalupiirang. Ega dušši all ikka ilma ennast ära löömata käidud ei saa, aga vbl see ainult harjutamise küsimus :) Põrandat on selle eest jube lihtne pesta, lased duššiga üle ja ongi puhas :D

Mis siis ühika elu vürtsitab: 
* 2 korda on öösel tuletõrje alarm tööle läinud... kumbki kord ma pole vaevunud riidesse panema ja vaatama minema :P Pigem mõtisklen, et mis peaks juhtuma, et ma usuksin et see on reaalne ohuolukord, ei ole veel välja mõelnud :)
* 2 korda olen kööki läinud ja avastanud, et pliiti polegi :) Vahetasid pliidi plaate, rohkem ei tohiks seda juhtuda, kuna aint 2 plaati seal ongi ja mõlemad nüüd vahetatud :) 
* 2 päeva oli köök lukus, kuna keegi oli otsustanud tekitada prügikoti kööki ja see ei meeldinud valve tädidele-onudele :) (kuulujutud räägivad, et ükskord olevat nädala aega lukus olnud )

Kokkuvõtvalt : Kui kõik inimesed elaksid nii kompaktsetes tingimustes, siis oleks väga palju loodust veel puutumata :P Aga väga tegelt ei kurda, kõik oli puhas ja korras ja külmkapp toas on ka suureks boonuseks :) Oleks veel veekeetja ka, siis oleks suht täiuslik ühele üliõpilasele :) 


Aga kena pühapäeva jätku, pätikohvi on endiselt päris hea :P

Kallid ;)





1 comment:

Ketu said...

no see on tõesti tilluke! Pole ruumi asjugi laiali loopida ;) Pea vastu, veidi suurem oma tuba jääb ootele!