Monday 5 March 2012

Sport :)

Juba praegu väga maha jäänud oma blogidega :)

Aga väike tutvustus ühest suurest osast mu elust ja kuidas ma suudan seda ka siin väga suureks osaks jätta :)

FRISBEE : Mängin frisbeet vähemalt kord nädalas, toredate inimestega, aga mitte just kõige võistluslikumad, samas pole väga paha poistega võidu joosta. Mis on teistmoodi ? Haaaaaaaa igakord enne trenni tuleb kõik inimesed läbi musitada :D haaaaaa minujaoks suht kummaline, aga neile meeldib ja selle tõttu ei jää ma kordagi trenni hiljaks, sest siis ma ei pea ise ringi käima vaid nad tulevad ise mu juurde. (naljakas)

Lisaks käib trennis üks tüüp, kes teab Eesti jalgrattureid ja on isiklikult tuttav Jaan Kirsipuuga :) suht uskumatu :)

Suurest vaimustusest läksin Besancon-i trenni, mis on kõrgema tasemega, jäin väga rahule. Aga aega kulus ikka päris palju selle peale: lahkusin kell pool kuus kodust ja jõudsin tagasi a la pool kaksteist. Kuus tundi 2 tunni trenni peale on päris palju. Õnneks hetkel veel on mu aeg odav :) Aga kahjuks esmaspäeva õhtuti mul nüüd loengud, seega tundub et see jäi ühekordseks ürituseks.


UISUTAMINE: Peale 5 aastast vaheaeg on päris põnev uisutada. PS! 2 korda käinud ja kukkunud veel ei ole ;)
Esimene kord :


Teine kord (siis oli suurem üritus, rahvast palju ja igast erinevaid tantse tehti ka jää keskel ) :

LAUATAMINE: Uskumatu... ainukesed asjad mida sa vajad lauatamiseks hmmmmm tegelt ei olegi midagi. Kõik riided on asendatavad ja varustus on laenutatav :) Teksad ajavad asja kenast ära.

Ootame varustust, nagu loomad puuris ;) :

Õnnelikult mäel :

Natuke aimu kui äge mägi see ikkagi oli, kohe kindlasti tegi Kuutsekale ära ja oli soodsam ka (mäepilet: 8€ + varustus 18€ ):



Natuke seike muudest spordiasjadest: 
* esimene kord kui jooksma läksin, suutsin ära eksida ja lõpuks jooksin 1h 40minutit (plaanitud 40 minuti asemel) aga linn on rohkem selge kui enne :)
* jooksmas olen käinud juba kolmel staadionil, sest kõikidega on mingi probleem, mida alguses ei ole ette näha. Enamasti muidugi see, et need ei ole mulle mõeldud :D 
* Võtsin aine Training and Perfomance, kus ei ole vajalik eelnev sportlik taust.... praktilises tunnis SURIN, tõesti raske oli :D (ei tea mida teised tundsid ) 

(täna õhtul teen teistele kotlette ja kartulit ja sousti.... mmmmmm kõige rohkem sellepärast et ma ise niiiiii tahan seda. Aga loodan et nad oskavad ka hinnata Eesti köögi parimaid palu :) )

Igatahes tore on, a teid igatsen ka ikka. Ja vahest on tore vaadata FB-s pilte kus te mind tag-inud olete. Soe tunne tuleb sisse.

Lähen nüüd poodi hakkliha ostma ;)
Järgmise korrani
bisous :)